Radonjić: Spremni smo da slavimo, bićemo bolji od Partizana

Sve je spremno za polufinalnu seriju koja će odlučiti mnogo toga. Partizan i Crvena zvezda će odmeriti snage, a pobednik će naredne sezone igrati Evroligu. Na i više nego zanimljivoj zajedničkoj konferenciji trener oba tima su imala zanimljiva zapažanja.

 

Trener Radonjić je imao znatno kraće obraćanje mediji, a prema njegovim rečima ekipa je maksimalno spremna da pobedi Partizan.

Prvi put se igra po ovom sistemu. Po rezultatima koji su postignuti, posebna je karakteristika u ovom načinu igranja. Imamo borbu za plasman u Evroligu. Partizan je imao probleme, ali je Partizan velikim pojačanjima kopletirao tim. Na kraju tom serijom u ABA ligi došli su do polufinala. Angažovanjem Akojona su dodatno ojačali tim. Mi smo u drugačijem ritmu u odnosu na Partizan. Spremni dočekujemo mečeve. Zdravstvno stanje je dobro iako smo imali dosta problema u prethodnom periodu. Odigrali smo tri meča protiv Partizana, pobedili smo dva. Sigurno da znači prednost domaćeg terena – rekao je Radonjić.

**Vujošević: Pobeđivali smo i veće klubove od Zvezde, sigurno se nećemo uplašiti

Za kraj je trener Zvezde rekao da može da se očekuje da njegova ekipa pobedi.

Spremali smo se u našem ritmu. Jako se dobro poznajemo. Može se očekivati da budemo bolji od izuzetno kvalitetnog Partizana –  zaključio je Radonjić.