Radonjić: Za uspeh su zaslužni svi u Zvezdi, ne zanimaju me dešavanja van terena

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je izuzetno zadovoljan pole pobede nad Partizanom u ABA ligi i plasmanom u Evroligu naredne sezone.

 

Trener crveno-belih je istakao u prvi plan sve u klubu.

– Čestitke svima u klubu na pobedi u ovoj seriji. Znali smo da će biti težak meč. Čvrstom igrom su uspeli da naprave šrednost. Na samom početku je izgledalo da ćemo teško kontrolisali dešavanja na terenu. Rezultat smo gradili polako vodeći računa o defanzivi. Utakmica u nastavku je donela veliku borbu. Partizan je naravno dobar. Pokazao je karakter. Čini mi se da je sa naše strane to izgledalo dosta stabilno. Igra je bila dobra. Dali smo maksimum svi mi koji radimo u Crvenoj zvezdi. Pokazali smo kvalitet – rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je posebno istakao da treba da se nastavi sa radom i da prvo treba osvojiti trofej pre nego što se krene sa velikim radom.

Svesni smo da svi u klubu sada zadovoljni. Uradili smo sve što je bilo potrebno. Neki će verovatno krenuti sa pripremama za narednu sezonu. Ipak treba spustiti loptu i nastaviti da radimo. Treba prvo uzeti trofej – zaključio je Radonjić.

Po kraju utakmice viđeni su incidenti u kojima je učestvovao trener Vujošević. Radonjić je bio upitan da prokomentariše ovo.

– Ja želim da pričam samo o dešavanjima na terenu. Ne treba to sada da bude tema. Sa moje tačke gledišta ja treba da pričam o onome šta se dešavalo na terenu. Ja sam bio u svlačionici sa igračima. Iskren da budem ni ne znam šta se desilo – izjavio je Radonjić.