Radonjić: Zadovoljan sam pobedom, nadam se će se Katić i Radenović oporaviti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, nakon pobede nad Radničkim u 4. klu Superlige, bio je zadovoljan igrom svoje ekipe, ali ga brine zdravstveni bilten, pred najvažniji meč sezone – polufinale ABA lige protiv Cibone.

– Zadovoljan sam pobedom i pristupom i činjenicom da ambijent oko F4 stavimo u drugi plan, znajući da nas čeka tim iz ABA lige, koji nas je u prethodnim mečevima namučio. Iako nismo kompletni, zadovoljan sam kako smo radili, očekujem da makar jednog imamo u trenažnom procesu da bismo se bolje pripremili za F4. Nismo uspevali da iskontrolišemo neke stvari u odbrani, uspeli da imamo kontinuitet i steknemo prednost i kontrolišemo meč, a na kraju slavimo uz prostor da svi igrači dobiju priliku – rekao je Radonjić.

On ne zna da li će Ivan radenović i Raško Katić biti spremni za duel sa hrvatskom ekipom.

– U ovom trenutku je to prilično teško konstatovati. Daćemo sve od sebe da budemo najbolje moguće spremni, čak i da budemo kompletni, nećemo biti 100 odsto. Nadam seda ce Raško i Ivan izaći iz povreda, pa da izvučemo maksimum iz situacije. U kakvom god sastavu da izađemo, zna se nas cilj. Oni treniraju odvojeno od ekipe, ako budemo bez njih, biće to veliki hendikep – zaključio je crnogorski strateg.