Radonjić želi da prekine dominaciju Partizana: Ići ćemo preko svojih mogućnosti

Crvena zvezda u petak će pokušati da krene u pohod na titulu prvaka Srbije. Na putu im stoji večiti rival Partizan, a trener Dejan Radonjić je istakao da je njegova ekipa u problemu pred početak finalne serije.

 

Počinje završnica četvrtog takmičenja i ulazak u sam kraj ove sezone. Sezone u kojoj sutra igramo 78. duel i 10. meč protiv Partizana. Prvi su 13 godina, daće sve od sebe da nastave seriju. Imamo ogroman respekt prema njima i njihovim uspesima. Poslednja utakmica protiv Paritzana pokazuje da će i ova serija biti neizvesna. Moraćemo mnogo da radimo da osvojimo i ovaj trofej. Potrebno je igrati kvalitetno. Posle završetka ABA lige posle ogromnog potrošnje ušli smo u domaće pvenstvo gde smo imali puno utakmica na kratak period – rekao je Radonjić.

Trener Zvezde se potom detaljnije osvrnuo na probleme koji ga muče.

– Marjanović je u problemu. Jović je pod opterećenjem. Večeras počinjemo trening sa idejom da vidimo na koga možemo da računamo, a kroz to da se spremimo i da nastupamo sa datim sastavom da vidimo šta možemo da napravimo protiv Partizana. Verujem da će igrači prepoznati momenat i dati svoj maksimu i ići preko mogućnosti. Motivacija naša je ogromna bez obzira na sastav – dodao je Radonjić.

Kao i Vujošević, i Radonjić je kratko napomenuo suduje.

– Nadam se da se neće pričati o sudijama već da će pobediti ekipa koja je bolja u mečevima koji predstoje – zaključio je trener Crvene zvezde.

Duel je zakazan za petak sa početkom od 21 čas, a igra se na tri pobede.