Radonjić želi da prekine Partizanovu dominaciju u Srbiji

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je pred osmi duel ove sezone sa Partizanom da ekipa mora da ostane skoncentrisana da bi se crno-beli savladali.

Beogradski timovi se sastaju u okviru sedmog kola Superlige Srbije, a duel je zakazan za nedelju od 21 čas.

 –

Igramo novi meč protiv Partizana. I mi i oni bez poraza do sada. Odigrali smo već dosta mečeva i mislim da ćemo ih još igrati do kraja sezone. Nadam se da ćemo pred našim navijačima odigrati dobar meč i slaviti protiv Partizana iako smo svesni činjenice da nas čeka težak posao. Sigurno da je protivnik silno motivisan da osvoji titulu i po 14. put. Ta činjenica govori da moramo biti skoncentrisani ne samo sutra već do kraja sezone kako bi došli do toga da neko drugi bude prvi – rekao je Radonjić.

Trener Zvezde se na kratko osvrnuo na zdravstveno stanje ekipa.

– Mečevi nose posebnu težinu sigurno da svi imamo i motivaciju više da učestvujemo. Nismo u idealnom stanju. Ne mogu da kažem da će neko propustiti meč – dodao je Radonjić.

Usledilo je pitanje novinara kako se ekipa Dejana Radonjića nosi sa činjenicom da je i ovoga puta favorit na papiru?

– Da li je sada taj papir relevantan nisam siguran. Partizan je pokazao da je konkurentan i detalji su odlučivali ko će biti bolji. Ipak ako se čitave sezone nameće ta uloga iako to ne treba da se sagledava tako. Svesni smo njihovog kvaliteta. Imamo želju naravno da dobijemo meč i da uz dobru atmosferu nastavimo sa pobedama – odgovorio je Radonjić.