Radovanović: Kada bi mi predsednik Kjeva ponudio doživotni ugovor, odmah bih ga potpisao

Srpski fudbaler Ivan Radovanović oporavlja se od povrede ligamenta desnog kolena, pošto se povredio na gradskom derbiju sa Veronom krajem decembra, kada se u 30. minutu sudario sa Neneom, ali je ipak ostao u igri do kraja.

– Verovatno ću pauzirati još desetak dana. Na poluvremenu utakmice sam razgovarao sa doktorima i fizioterapeutima i uspeo sam da ostanem na terenu zahvaljujući njima. Činjenica da nisam želeo da izađem iz igre je možda pogoršala situaciju, ali želeo sam da dobijemo derbi dok sam u igri – rekao je Radovanović.

Tokom duela sa Veronom, Radovanović je pokušao da postigne gol sa pola terena.

– Dao sam takav gol u Trstu za Atalanta Primaveru, kada sam tek stigao u Italiju. Video sam da je golman istrčao i pratio sam ga i pomislio sam da pre ili kasnije treba da pokušam. Nisam pogodio, ali probaću opet, ako se ukaže prilika – kaže Radovanović.

Radovanović je zadovoljan igrama svog kluba, ali je svestan da ih do kraja sezone očekuje puno posla.

– U poslednje vreme smo igrali dobro i što je još važnije, osvojili smo mnogo bodova, ali ne smemo da se zaustavimo. Sada moramo još vrednije da radimo jer ne želimo da se, kao prošle godine, mučimo do pretposlednjeg kola. Želimo da uradimo malo više od toga jer Kjevo to zaslužuje – ističe Radovanović.

26-godišnji vezista rekao je da je izuzetno zaodovoljan životom u klubu i gradu.

– Stigao sam pre godinu i po dana. Ovde mi je zaista dobro, osećam se kao kod kuće. Klub je na visokom nivou i veoma sam srećan. Navijači su sjajni takođe. Kada bi mi predsednik Kampedeli ponudio doživotni ugovor, odmah bih ga potpisao – zaključio je Radovanović.

Radovanović će sigurno propustiti gostovanje Torina, ali bi mogao da bude spreman za posetu svom starom klubu, Atalanti, 11. januara.