RAFA I ĐOKOVIĆ PRIREDILI ŠOU: Novinari i fanovi oduševljeno posmatrali tenisere na njihovim balkonima (VIDEO)

Nešto više od dve nedelje ostalo je do početka prvog Gren slema u godini, Australijan opena, koji se, kao i do sada, odigrava u Melburnu.

Printscreen

Svi teniseri koji su obezbedili učešće na prvom, od četiri, najveća turnira u sezoni, nalaze se u karantinu u Melburnu, preciznije u svojim hotelskim sobama.

Svi, osim najboljih, Rafael Nadal, Novak Đoković i Dominik Tim nalaze se u karantinu u Adelejdu gde borave u istom hotelu. Dok se Novak Đoković pojavljuje u medijima, Bika sa Majorke nismo imali prilike da vidimo, sve do danas…

Poznato je da od početka karantina paparaci i ostali australijski mediji opsedaju hotel u kom su odseli teniseri sa vrha ATP liste. Ovoga puta uspeli su da uslikujum, u jednom kadru, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

Naime, dok je prvi reket svet obavljao trening gornjeg dela tela na svojoj terasi, sa nekoliko spratova iznad pojavio se Rafael Nadal koji je kratko mahnuo prisutnim paparacim i odmah se povukao u svoj apartman.

Australijan open startuje 8. februara gde će titulu braniti osmostruki osvajač Melburna, trenutno prvi reket sveta, Novak Đoković.