Rajković o remiju sa Brđanima: Izgledali smo malo prepadnuto, ne znam razlog…

Reprezentativac iz tabora Crvene zvezde Predrag Rajković jedini je od osmorice pozivanih glavnih aktera subotnjeg duela s Čukaričkim „podigao slušalicu".

– Izgledali smo malo prepadnuto, iskreno, ne znam razlog. Da smo ušli u utakmicu kao, recimo, protiv Rada u prvih pola sata sigurno se mnoge stvari ne bi onako izdešavale. Nismo, nažalost – kaže Rajković, piše Sportski žurnal.

Zvezdi očito ni igrač fore ne donosi prednost.

– Zanimljivo bolje smo igrali kad smo bili egal i, neobjašnjivo, čim smo dobili igrača više opustili se, umislili kao biće lakše. Ispostavilo se da neće, ali već je đavo došao po svoje. Opet, odbrana je dobro odradila posao. Šteta što nismo bili kompaktniji „gore”, imali zrnce sreće da pogodimo gol – rekao je mladi čuvar mreže crveno-belih.

Supertalentovani golman ne spori da su učenici Vladana Milojevića voljnije pristupili meču, bolje stajali, igrali organizovanije. Što je, takođe, bilo uočljivo – i, više pretrčali.

– Motivisanije su ušli u utakmicu, mada, čini se, crveni karton Brežančiću ohrabrio je Matića i kompaniju, naterao da igraju agresivnije i jedinstvenije. Da smo za 20, 30 odsto angažovanije trčali, sve bi drukčije izgledalo. Ovako… – zaključio je Predrag Rajković.