Ramos: Želim da završim karijeru u Realu, privilegovan sam što ovde igram

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je da želi da završi karijeru u tom klubu.

Real je u subotu osvojio 10. titulu evropskog prvaka, pošto je u finalu Lige šampiona posle produžetaka pobedio gradskog rivala Atletiko sa 4:1. Ramos je u trećem minutu sudijske nadoknade vremena postigao izjednačujući gol i izborio produžetak.

– Privilegovan sam što sam deo najbolje ekipe na svetu. Nadam se da ću mnogo godina ostati u Realu i tu završiti karijeru. Od prvog dana imam podršku navijača i na tome ću im zauvek biti zahvalan. Ostvario mi se san– rekao je Ramos, a preneli su danas španski mediji.

List As preneo je da će uprava Reala tokom leta razgovarati sa Ramosovim agentima o novom ugovoru. Ramos je 2011. godine produžio ugovor sa Realom, a taj ugovor ističe 2017.

– Gol u Lisabonu je najvažnija stvar u mom životu. Kada sam video da je lopta ušla u mrežu – to je bio neverovatan osećaj koji ne mogu da opišem rečima – rekao je Ramos.

Ramos je 2005. godine iz Sevilje prešao na Santjago Bernabeu i do sada je odigrao 403 utakmica i postigao 48 golova. Sa “kraljevskim” klubom osvojio je tri šampionske titule, Ligu šampiona i po dva Kupa i Superkupa Španije.

Za reprezentaciju Španije do sada je odigrao 115 utakmica i postigao devet golova, a osvojio je Svetsko prvenstvo i dva Evropska prvenstva.