Raskinuo ugovor sa Donjim Sremom i vratio se u Vojvodinu: Zagorčić ponovo na klupi Novosađana

Dosadašnji trener fudbalera Donjeg Srema Zlatomir Zagorčić rekao je danas da je raskinuo ugovor sa tim klubom i da će preuzeti Vojvodinu.

 

Vojvodina je ranije danas saopštila da je, posle loših rezultata na početku prolećnog dela Super lige Srbije, smenila trenera Zorana Marića.

Raskinuo sam ugovor sa Donjim Sremom, a što se tiče Vojvodine ostalo je da danas dogovorimo još neke sitnice. Verujem da će sutra sve biti zvanično saopšteno – rekao je Zagorčić agenciji Beta.

Vojvodina je u prva četiri kola prolećnog dela prvenstva odigrala nerešeno 0:0 sa OFK Beogradom, pobedila je Mladost (2:1) a potom je pretrpela dva teška poraza od Crvene zvezde (0:3) i od Jagodine (1:4).

U velikim klubovima očekivanja su uvek ista – visok plasman na tabeli. U Vojvodini ima mnogo mladih, perspektivnih igrača i biće oscilacija, ali ja verujem u sebe. Verujem da ćemo da se pokrenemo i prekinemo ovu krizu rezultata već od narednog meča protiv Radničkog iz Niša – kazao je Zagorčić.

Zagorčić je već bio na klupi Vojvodine i to 2012. godine, od aprila do septembra.

Vojvodina je posle 19. odigranih kola na četvrtom mestu na tabeli Super lige Srbije. U narednom, 20. kolu Vojvodina gostuje Radničkom u Nišu.