Raskol u Partizanu: Posvađali se Danilović i Vujošević!

Predsednik crno-belih, Predrag Danilović, smatra da se trener Partizana previše bavi temama van sportskog aspekta!

Novi potresi u Humskoj! Nakon poraza od Cedevite u polufinalu ABA Lige, i verovatnog izostanka iz Evrolige za sledeću sezonu, iz Partizana ponovo stižu loše vesti za navijače.

Predsednik kluba, Predrag Danilović i trener ekipe, Duško Vujošević više ne mogu da sarađuju, kako prenosi Informer!

Naime, kako prenosi ovaj list, nesuglasice među vodećim ljudima crno-belih postoje već duže vreme, a do svađe je došlo pre finalnog turnira ABA Lige, koje se odigralo u Beogradu. Danilović zamera Vujoševiću to što je više pažnje posvećivao medijskim svađama sa Nebojšom Čovićem i napadima na državu zbog teške finansijske situacije crno -belih, a posebno napada na Aleksandra Vučića, sadašnjeg premijera države. Predsednik Partizana je protiv toga da se toliko kritikuje vlast. Pre samo nekoliko dana, u intervjuu za Sportski žurnal, on je priznao da se u mnogim stvarima ne slaže sa Vujoševićem, ali da bez obzira što je predsednik kluba, ne može da utiče na ponašanje stratega Partizana.

Međutim, s obzirom da su Danilović i Vujošević dobri prijatelji, postavlja se pitanje da li će se nesporazum izgladiti ili će doći do konačnog razlaza.

Ukoliko do razlaza dođe, pitanje je ko će napustiti klub. Vujoševićevo zdravstveno stanje je narušeno, zbog čega tokom sezone više puta nije mogao da vodi ekipu sa klupe, pa se postavlja pitanje da li će moći da izgura još jednu sezonu, a sa druge strane, Danilović je rekao da neće napustiti klub, sada kada je u teškoj situaciji. 

Podsetimo, Vujošević i Danilović su zajedno u Partizanu poslednjih 15 godina, sa manjim prekidom kada je Vujošević bio u CSKA a posle bez posla dve sezone.

Za to vreme osvojili su 24 trofeja,od čega 12 titula šampiona države, šest titula ABA lige, šest nacionalnih Kupova Radivoja Koraća.