“Raspadao sam se skroz” : Srpski teniser šokirao priznanjem da je DVA PUTA preležao KORONU

Srpski teniser Viktor Troicki jedan je od nekolicine učesnika "Adrija tura" koji su se zarazili koronavirusom, ali je dobra vest da nije imao jače simptome i pobedio ga je bez većih problema.

Viktor Troicki
print screen/you tube.com/Australian Open TV

Gostujući u podkastu “Wish & Go”, Viktor je priznao i da misli da je bio inficiran COVID-19 i pre nego što se virus proširio čitavom planetom.

Izgubio sam čulo mirisa i ukusa. Supruga se loše osećala i bila je malaksala. Testirala se jer joj baš bilo loše. Da ona nije bila pozitivna, ja se verovatno ne bih ni testirao jer ne bih znao da imam bilo šta. Nisam imao simptome, osim gubitka čula mirisa i ukusa – naveo je Viktor Troicki u podkastu “Wish & Go” i podsetio se događaja iz drugog meseca.

Mislim da sam korona virus preležao još u Indiji početkom februara. Predao sam meč drugog kola. Taj osećaj u životu nisam imao. Sedam dana sam bio u krevetu, nisam okusio ništa, raspadao sam se skroz. Tada korona nije bila oficijalno rasprostranjena na svim teritorijama, ali sve simptome sam imao. Baš je bilo gadno. Ležao sam u krevetu, bio sam nepomičan – dodao je nekadašnji 12. teniser planete.

Troicki je kazao da je u utorak predao meč protiv Juićija Sugitoma i da “ne zna ni kako je došao do kluba”, a da je do nedelje ležao u hotelu, kada su već finalisti završili turnir.

Nisam mogao nigde, teško mi je to palo. Tako da, mislim da sam već jednom preležao, imao sam jače simptome tada, a ovaj put, na svu sreću, nije bilo strašno. Čekao sam da uradim ponovni test, supruga i ja smo ozdravili i već dve nedelje funkcionišemo normalno – dodao je Viktor Troicki.loading...