“RASPAMETIO” ITALIJU, SADA STIŽE U SRBIJU: Mihajlović stiže u Beograd i donosi posebnu “poslasticu”

Posle toliko godina koje je proveo na fudbalskoj sceni, kakona terenu, tako i van njega, možda mislimo da o Siniši Mihajloviću znamo baš sve, ali…

Siniša Mihajlović
Youtube screenshot

Neretko nas Mihajlović iznenadi, kako svojim postupcima, tako i svojim rečima. Tako je verovatno bilo i kada je objavio da je napisao autobiografiju. Neko bi pomislio da je jako mlad za tako nešto, ali ako u obzir uzmemo sve što je proživeo – nismo iznenađeni.

– Nisam mislio da ću morati da napišem autobiografiju sa 51 godinom. Smatram da sam mlad, ali s obzirom na borbu sa bolešću, ljubav koju sam dobio od ljudi i priliku da prenesem poruku nade, odlučio sam da ovo uradim – rekao je Mihajlović na promociji knjige u Italiji.

Ali, sada je vreme da Mihajlović svoja osećanja i svoje iskustvo podeli i sa ljudima u Srbiji.

Kako pišu mediji, srpski trener će naredne nedelje svoju biografiju promovisati i u Beogradu, preciznije u hotelu “Hajat”, piše Meridian Sport.

Ona floskula da je “pobedio u najvažnijoj utakmici života” zaista ima smisla kada se radi o Mihajloviću, pa njegova biografija upravo nosi takav naziv – “Utakmica života”.

Miha je pobedio, često nas je ostavljao bez teksta, a nema sumnje da će tako biti i u Beogradu, kada će sa javnošću podeliti još neke zanimljive detalje iz svoje karijere i svog života.