‘Ratoborni’ Nišlija poslao izvinjenje na pogrešnu adresu!?

Fudbaler Radničkog iz Niša, Milan Ćulum, izvinio se kapitenu Partizana Saši Iliću zbog toga što nije imao nameru da oštro krene na loptu u subotnjem duelu dva kluba u Humskoj.

Jedini problem je u tome što Ćulum verovatno misli na Nikolu Drinčića, pošto je Saša Ilić već bio van terena kada se incident dogodio.

Subotnji duel između Partizana i Radničkog iz Niša obeležio je trijumf domaćeg tima, nakon rezultatskog preokreta, kao i incident koji se dogodio dva minuta pre kraja regularnog toka utakmice.

Momak koji je izazvao koškanje na sredini terena bio je Milan Ćulum, prvotimac Radničkog koji je neoprezno krenuo na Nikolu Drinčića zbog čega su igrači Partizana nasrnuli na njega a Nikola Ninković ga i odgurnuo zbog čega je kasnije isključen.

Posle svega što se dogodilo, prvotimac Radničkog izvinio se Saši Iliću koji je u tim trenucima uveliko bio na klupi za rezerve i hladio se od 80 minuta borbe.

Izvinjavam se Saši Iliću, on je poslednji igrač na koga bih nasrnuo, ali u žaru borbe sve se dešava, mada nikoga nisam zakačio – rekao je Ćulum a prenosi “Sport”.

 Fudbaler Radničkog verovatno je mislio na Nikolu Drinčića pošto Saša Ilić nije bio ni u blizini mesta gde se gužva dogodila.

Ćulum je dodao da Nikoli Ninkoviću ne priliči da se sa kapitenskom trakom na ruci razračunava sa protivničkim igračima ali da je već sada čitav incident stavljen na stranu.

– Ninkoviću ne priliči da se onako ponaša, pogotovu što je nosio traku na ruci. Ne treba od toga praviti veliku priču, očekuju nas teški susreti u nastavku zaključio je vezni fudbaler Radničkog.

 “Real sa Nišave” u narednom kolu dočekuje Rad a Milan Ćulum neće imati pravo nastupa na tom susretu zbog isključenja koje je zaradio u duelu sa Partizanom.