Reakcija FSS: Odgovorićemo Zvezdi na kraju sezone, bitno je da se prvenstvo završi bez problema

Fudbalski savez Srbije saopštio je da će na optužbe iz tabora FK Crvena zvezda odgovoriti na kraju sezone.

 

Naime, čelnici Crvene zvezde održali su u ponedeljak sastanak Upravnog odbora, na kom je pokrenuta inicijativa da se izvrše promene u vrhu Saveza.

Povodom određenih zaključaka iznesenih na konferenciji za novinare članova Upravnog odbora FK Crvena zvezda, a posle sednice tog tela održane u ponedeljak, 4. maja 2015. godine, Fudbalski savez Srbije je odlučio da ne objavi saopštenje za javnost i nastavi sa ovakvom vrstom debate.

U ovom trenutku, stav Fudbalskog saveza Srbije je takav da pomenuti zaključci, u određenoj meri često upućivani u prošlosti iz FK Crvena zvezda, ne zahtevaju javni komentar niti iziskuju drugačiju reakciju nacionalne organizacije. Na iznesene zaključke organa FK Crvena zvezda odgovorićemo po završetku sezone, ali ćemo otvoriti i odgovoriti i na mnoga druga pitanja i upoznaćemo javnost sa određenim činjenicama i dešavanjima viđenih u minuloj takmičarskoj sezoni.

FS Srbije apeluje na sve članove srpskog fudbala, na svim nivoima, da korektnim ponašanjem i maksimalnim sportskim zalaganjem uspešno okončaju takmičarsku sezonu”, navodi se na sajtu Saveza.