Real Madrid zainteresovan za projekat Partizana, zauzvrat gostuje u Beogradu

Marketinški tim fudbalskog kluba Partizan predstavio je danas u Madridu čelnicima ‘kraljevskog’ kluba multimedijalnu platformu, za koju je zainteresovan i slavni Real.

Partizan je početkom godine predstavio projekat (http://partizan.tesla.tc/) koji služi održavanju kontakta navijača i simpatizera kluba.

Direktorka marketinga Partizana Senžana Filipović je na Santjago Bernabeu predstavila prednost te multimedijalne platforme za španski klub sa 40 miliona simpatizera širom sveta.

Nju su na stadionu Reala ugostili generalni direktor Hose Anhel Sančes i direktorka marketinga Begona Sanc, dok je domaćin bio Predrag Mijatović, legenda Partizana i ‘kraljevskog’ kluba.

Čelnici Reala prihvatili su šestomesečni pilot projekat multimedijalne platforme, a direktorka marketinga crno-belih nagovestila je moguću prijateljsku utakmicu dva kluba za Partizanov 70. rođendan, za dve godine.

Po isteku šestomesečnog promotivnog perioda, marketing Reala odlučiće o širenju te multimedijalne platforme koja je već sada dostupna na http://real.tesla.tc/.