Rebić: Imamo šampionske ambicije, FMP nam je stepenik do titule

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Rebić rekao je da njegova ekipa u utakmici protiv FMP-a u Superligi Srbije želi da ponovi dobru igru iz prethodnih utakmica i nastavi niz pobeda.

 

– Naš cilj je i u ovom meču jasan, a to je pobeda. Želimo da nastavimo trijumfalni niz i za to nam je potrebna velika borbenost u odbrani i koncetracija u napadu. Mislim da smo u prethodna dva meča protiv Tamiša i Konstantina vrlo angažovanim i ozbiljnim pristupom pokazali kakve su nam ambicije, a sve to želimo da ponovimo i u duelu sa FMP-om – rekao je Rebić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde u ponedeljak od 18 časova u hali Pionir igraju protiv FMP-a, utakmicu petog kola Superlige Srbije. Zvezda je ostvarila sve četiri pobede, a FMP ima skor od po dve pobede i poraza.

– Dobro poznajem većinu momaka koji igraju u FMP-u, jer smo zajedno prošli sve mlađe kategorije. To su zaista talentovani momci koji su željni dokazivanja, a odlično ih vodi trener Milan Gurović. Ove sezone pružali su sjajne igre, zasluženo su osvojili prvo mesto u KLS i pokazali veliki potencijal – rekao je Rebić.

Ulaz u halu Pionir biće besplatan, a na terenu će se pre utakmice pojaviti i pioniri, kadeti i juniori Zvezde koji su ove sezone osvojili šampionske titule.