REČ VLAHOVIĆEVOG AGENTA: Otkriveno zašto je Dušan izabrao baš Juventus

Foto: screenshot/twitter.com/JuventusFC

Zatresao je Dušan Vlahović Italiju prelaskom iz Fiorentine u Juventus u najskupljem zimskom transferu. A zašto je odabrao baš „staru damu“ pokušao je da obrazloži Darko Ristić.

Agent našeg fudbalera je objasnio kako je Juventus pobedio konkurenciju Totenhema, Arsenala i Mančester sitija za potpis robusnog špica.

Prema rečima Ristića, šarm Juventusa je zaveo reprezentativca Srbije.

– Za Dušana nije postajala dilema nijednog trenutka. Želeo je samo u Juventus. Jednostavno nije mogao da odoli šarmu tog kluba.

S obzirom na to da je tek juče napunio 22 godine, može se reći da je Juventus dobio napadača za narednu deceniju.

– Trenutno Juventus nema sjajnu sezonu u Seriji A, ali Dušan zna da je forma prolazna, a klasa večna. Napravio je pametan potez i pridružio se timu, koji će sigurno u godinama koje dolaze dominirati i u Italiji i na Starom kontinentu – zaključio je Ristić.

Da podsetimo, Juventus je platio Vlahovića 67.000.000 evra plus 8.000.000 evra na ime bonusa. Fiorentina će novac dobiti u tri godišnje rate, a sam napadač platu od 7.000.000 evra neto. Agentima na ime provizije ide 11.500.000 evra.

Očekuje se da Vlahović u dresu novog kluba debituje 6. februara na meču sa Veronom, a nosiće broj sedam koji je nasledio od Kristijana Ronalda…