Remi Zvezde u Antaliji: Gavrić matirao golmana Olimpije, Burgič izjednačio

Fudbaleri Crvene zvezde remijem su započeli seriju kontrolnih utakmica na pripremama u Antaliji. Protiv Olimpije, crveno-beli su odigrali 1:1.

Teren: Sportski centar „Kremlin”
Gledalaca: 100

Crvena zvezda: Kahriman, Cvetković, Lazić, Luković, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Savićević, Gavrić, Lazović, Parker.
Rezerve: Trkulja, Jovanović, Grujić, Mbođ, Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai, Salami, Jović.

Olimpija: Brljak, Fink, Bajrić, Mitrović, Lazevski, Kapun, Matič, Baskera, Zajc, Šporar, Rodič.

Strelci: Gavrić u 13. minutu za Crvenu zvezdu, a Burgič u 65. minutu za Olimpiju.

I na ovoj utakmici, trener Nenad Lalatović šansu je pružio svim igračima. U konkurenciji nisu bili Predrag Rajković zbog lakše povrede kuka, odnosno Savo Pavićević zbog infekcije potkolenice.

Na meču nije bilo mnogo prilika, jer se uglavnom igralo na sredini terena. Crvena zvezda je povela u 13. minutu, golom Nenada Gavrića, koji nastavlja sa efikasnom igrom na pripremama. Aleksandar Kovačević je asistirao Gavriću koji je sa desetak metara bio precizan.

Olmpija je imala nekoliko dobrih prilika, ali se u par navrata istakao Damir Kahriman.

U drugom poluvremenu, šansu su dobili svi rezervni igrači. Stopostotnu priliku da poveća Zvezdinu prednost imao je Katai, ali je golman Olimpije sjajno intervenisao. Svoju priliku za izjednačenje iskoristila je Olimpija u 65. minutu. Nakon drugog uzastupnog korneram najviši u skoku bio je Burgič. Želeli su Zvezdini fudbaleri do novog vođstva, ali Salami i Jović nisu uspeli da pogode okvir gola nakon prilika u kojima su se našli.

Treba istaći da je kapitensku traku u drugom poluvremenu poneo Mihailo Ristić. Do kraja utamice nije bilo promene rezultata.