Repeša: Moramo biti pametni, hrabri i agresivni protiv Budućnosti

Trener košarkaša Cedevite Jasmin Repeša rekao je danas da njegova ekipa mora da bude pametna, hrabra i agresivna u odlučujućem meču polufinala plej-ofa Jadranske lige protiv Budućnosti.

 

Cilj je bio da se još jednom vratimo u Podgoricu. Došli smo do toga i to je to. Dogodilo se da smo igrali pod velikom pritiskom pred treću i četvrtu utakmicu, neka tako bude i u petoj. Sigurno ni njima nije svejedno, očekivali su da će dobiti jednu u Zagrebu, kao što smo i mi očekivali u Podgorici. Jedna utakmica sada odlučuje sve – rekao je Repeša za hrvatske medije.

Košakraši Cedevite i Budućnosti sutra u Podgorici igraju petu, odlučujuću utakmicu polufinalne serije plej-ofa Jadranske lige.

– Puno puta sam okretao serije u karijeri, ne samo 0:2 nego i kod lošijeg plasmana. Mislim da moramo biti pametni, hrabri, agresivni i to su pretpostavke za igranje ovakve utakmice. Takve se igraju glavom i srcem – dodao je trener Cedevite.

Centar Cedevite Miro Bilan kazao je da je njegova ekipa i fižički i psihički spremna za meč u Podgorici.

– Poslednje dve utakmice su nam pokazale kako igrati protiv njih. Moramo se i dalje držati tog plana, i mislim da možemo da pobedimo. Očekuje se fizička utakmica, ekipa koja uđe slabije, sigurno će izgubiti. Ne smemo da dozvolimo ni najmanju crnu rupu – rekao je Bilan.

Utakmica između Cedevite i Budućnosti igra se sutra od 18.30 u Podgorici, a pobednika tog meča u finalu regionalnog takmičenja čeka Crvena zvezda.