“RETKO KOJI KLUB NA SVETU IMA OVO”: Evo kome je Mičel Donald posvetio DRUGU TITULU sa Zvezdom!

Mičel Donald
crvenazvezdafk.com

Zamenik kapitena fudbalera Crvene zvezde Mičel Donald rekao je danas da njegova druga osvojena titula s beogradskim klubom ima posebnu težinu i dodao da se navijačima duguje velika zahvalnost za to.

 

– Neverovatno! Ovo mi je druga titula u Zvezdi, ali ona nosi zaista posebnu težinu. Bio je ovo dug put, sezona sa mnogo utakmica i mnogo uzbuđenja je za nama. Zaslužili smo svime što smo pokazali u prethodnim mesecima da budemo šampioni. Takođe naši navijači su ovo zaslužili, uvek kažem da su oni 12. igrač i zato im dugujemo veliku zahvalnost. Mnogo kilometara su oni prešli sa nama ove sezone da bi nas podržali, retko koji klub na svetu to ima – rekao je Donald za klupski sajt.

Zvezda je juče pobedom od 2:0 protiv Napretka u Kruševcu matematički obezbedila titulu prvaka države, rekordnu 28. u klupskoj istoriji.

Njegov saigrač sa sredine terena Branko Jovičić čestitao je svim zezdašima osvajanje šampionske titule i istakao da je njegova ekipa dokaz da se svaki uložen trud isplati.

– Dug i težak period je iza nas, sve ove mesece smo trenirali i trudili se, nizali pobede kako bismo postali šampioni. Uspeli smo u tome i svi smo neizmerno srećni. Meni je ovo prva titula i sa fudbalske strane srce mi je ispunjeno – rekao je Jovičić.  

On je zbog bola u ramenu morao da napusti utakmicu protiv Napretka na poluvremenu, ali nije doživeo ozbiljnu povredu.

– Dobrio sam udarac u rame u samom finišu prvog dela igre, na svu sreću nije ništa ozbiljno. Imaću poštedu od treninga nedelju dana, a posle se vraćam normalnom radu. Radujem se što su svi igrači završili zdravi i bez povreda utakmicu u Kruševcu. Snaga ovog tima leži u zajedništvu, ukoliko ostanemo svi zajedno i preko leta ne sumnjam da ćemo nastaviti da nižemo pobede – rekao je Jovičić.