REVOLTIRANA FUDBALERKA RADA: ‘Pljuju me iza leđa, a imaju smelosti da traže kartu za futsal’

Jelena Polić
Facebook

Kapiten i potpredsednik Ženskog fudbalskog kluba Rad, Jelena Polić, izazvala je buru reakcija statusom na svom Fejsbuk profilu.

 

Futsal reprezentacija Srbije postigla je istorijski uspeh na Evropskom prvenstvu koje se održava u Beogradu. Naši futsaleri danas (četvrtak) od 18 časova i 30 minuta će protiv Rusije vojevati bitku za plasman u finale i barem srebrnu medalju.

Karata za polufinale više nema, pa je to podstaklo mnoge da se na najraznoraznije načine dovijaju ne bi li nabavili to dragoceno parče papira. Međutim, kako to obično i biva u Srbiji, sredstva se ne biraju.

Toga je svesna i Jelena Polić, koja sa svojim saigračicama iz ŽFK Rad volontira na kontinentalnom prvenstvu. Ona je u svom statusu objasnila šta se sve radi ne bi li se došlo do ulaznica.

Da nije ovog futsala (za koji 99% vas lažnih ljubitelja nikad nije ni čulo) ne bih ni znala koliko imam “prijatelja”, braće, sestara, tetki, rođaka, komšija… Prostom rečju, Vas koje nikad u životu nisam ni videla ni čula, koji me toliko volite da sam prosto očarana!

Da nemate elementarnu kulturu i javljate se sa: „Daj nabavi mi karte, uvedi me u Arenu tebe svi znaju, nabavi mi dres, majicu, loptu?!?”. Ko ste zapravo vi u mom životu kada se javljate samo kada vam nešto treba?!

Ponosna sam na činjenicu da ni ne želim da dozvolim da mi se približite na bilo koji način, pa nastavite da me pljujete kada prođe i ovo takmičenje….

Hvala na pitanju dobro sam, treniram, oporavljam se od povreda, u klubu sve ide po planu… – revoltirano je napisala Jelena na svom Fejsbuk profilu.

Da nije ovog futsala(ZA KOJI 99% VAS LAZNIH LJUBITELJA NIKAD NIJE NI ČULO) ne bih ni znala koliko imam "prijatelja" ,...

Posted by Jelena Polic on уторак 9. фебруар 2016.

Ona je za Dnevno.rs objasnila šta ju je podstaklo na poruku koja je izazvala pravu buru u fudbalskoj Srbiji.

Ljudi su me zvali u dva ujutru bez ikakvog pardona. Što je najgore, ja ne znam ni ko su. Neki od onih koji su me zvali su me pljuvali kod bliskih ljudi, a ipak su imali smelosti da mi traže kartu – rekla je Jelena u kratkoj izjavi za naš portal.

„Građevinarke” volontiraju na Evropskom prvenstvu

Ukazano nam je veliko poverenje, zadovoljstvo je što smo deo pravog spektakla. Posebno nam je drago što je puna hala kada igra naša reprezentacija i nadamo se da će tako biti sve do finala. Futsal u Srbiji do sada nije bio dovoljno promovisan, očekujemo da će doći bolji dani, uključujući i veću popularnost ženskog fudbala – rekla je Jelena Polić, uz koju u Areni rade i Suzana Tanasković, Jelena Jovanov, Anđela Vitas, Andrea Tambur i Jelena Stanković.