RG 2014, BLOG (Dan 7.): Nadal se plasirao u osminu finala, gde ga čeka Dušan Lajović

Jelena Janković, Ana Ivanović, Dušan Lajović i Nenad Zimonjić, obeležiće sedmi dan Rolan Garosa.

17:30 – Nadal siguran protiv Argentinca

‘Kralj šljake’ savladao je Leonarda Majera 3:0 (6:2, 7:5, 6:2). Nadalov naredni protivnik biće srpski teniser Dušan Lajović.

17:15 – Monfis posle muka do trijumfa i osmine finala

Italijanski teniser Fabio Fonjiji namučio je Gael Monfisa, odigravši sa njim izuzetno borbeni i uzbudljivi meč, koji je otišao u peti set. U četvrtom setu Fonjiji je bio nezaustavljiv, pa Monfisu nije dozvolio da dobije ni jedan gem. Ipak, Francuz je bio stabilniji u petom i uspeo da trijmfuje 3:2 (5:7, 6:2, 6:4, 0:6, 6:2)

 

15:10 – Jelena Janković ide dalje

Jelena Janković je trijumfovala nad Rumunkom Sorane Kirstee 2–0,po setovima 6:1, 6:2. Pobedom nad Sorene Kirstee, srpska teniserka plasirala se u osminu finala Rolan Garosa u Parizu. Kako je Jelena izborila plasman u osminu finala saznajte OVDE

 

14:47 – Zimonjić i Nestor u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanadjanin Danijel Nestor plasirali se se u četvrtfinale Rolan Garosa. Njih dvojica su savladali Holanđanina Žana Žilijena Rožera i Rumuna Oriju Tekau sa 6:4, 7:5.

14:00 – Ana Ivanović napušta Pariz.

Izgubivši od Čehinje Luis Sarafove 2:0, po setovima 6:3,6;3. Ana Ivanović nije uspela da se plasira u osminu finala Rolan Garosa. Detaljnje o ovom meču možete pročitati OVDE

 

13:25 – Dušan Lajović trijumfovao nad Sokoom.

Srpski teniser Dušan Lajović napravio je najbolji rezultat u karijeri plasmanom u osminu finala Rolan Garosa. On je u trećem kolu bio bolji od Amerikanca Džeksa Soka 6:4, 7:5, 6:3. Detaljnije o ovom meču možete pročitati OVDE

Jelena, Ana i Dušan igraju mečeve trećeg kola u singlu, a Zimonjić igra u dublu i miks-dublu. Prvi će na teren Dušan Lajović koji od 11 časova na terenu sedam igra meč karijere protiv Džeka Soka u trećem kolu.

Lajović ima veliku šansu, a ukoliko pobedi najverovatnije će igrati protiv Rafaela Nadala na terenu Filip Šatrije.

Na terenu Suzan Lenglan Ana Ivanović igra protiv Lusi Šafarove drugi meč po redu nakon jednog ženskog singla i taj duel bi trebalo da počne oko 13:00 časova. Ana je izgubila četiri od šest odigranih mečeva protiv Čehinje i to poslednja četiri. Ovaj meč možete uživo pratiti OVDE.

 

Otprilike pola sata posle Ivanovićeve na teren broj jedan izaći će i Jelena Janković koja igra protiv Sorane Kirstee šesti međusobni duel. Ovaj meč možete uživo pratiti OVDE

Nenad Zimonjić odigraće dva duela danas. Prvo će od 12.30h igrati meč trećeg kola u konkurenciji parova zajedno sa Danijelom Nestorom protiv Žana Žulijena Rožera i Orije Tekaua, a nakon toga i drugo kolo u mešovitom dublu. On i Julija Gerges sastaju se sa Lajzel huber i Huanom Sebastijanom Kabalom.

11:00 – Pogledajte šta je obeležilo šesti dan na Rolan Garosu

10:00 – Dobro došli na Rolan Garos BLOG Dnevno.rs

Od 25. maja do 8. juna naš portal će iz minuta u minut pratiti dešavanja na drugom ovosezonskom Gren slemu. Mi ćemo biti vaše oči iz Pariza i na ovom mestu ćete moći da saznate sve rezultate, pogledate zanimljive video sadržaje i informišete se o najvažnijim stvarima sa pariske šljake.