Ristić: Jedva čekam derbi sa Partizanom, Zvezda mora da ide na pobedu

Mladi fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić nada se velikoj podršci sa tribina na predstojećem 'večitom' derbiju protiv ekipe Partizana.

 

– Zaostajemo pet bodova i moramo da idemo na pobedu. To me ne opterećuje, jer ne postoji pritisak koji je jači od onog koji sam sebi namećem. To mi ne smeta. Nisam još uvek potpuno zdrav, nadam se da će do utakmice stanje da se stabilizuje, ali neće me ništa sprečiti da zaigram ukoliko mi šef ukaže poverenje – rekao je Ristić i potom dodao:

Očekujem veliku energiju sa tribina i veliku podršku. Svi smo sada u dobrom raspoloženju zbog uspeha košarkaša, i očekujem da se pozitivna energija preusmeri i na naš stadion, kako bismo i mi zabeležili pobedu i vratili se u ravnopravnu trku za titulu

Iako je u prvom seniorskom večitom derbiju koji je igrao Crvena zvezda poražena, mladi fudbaler smatra da je iskustvo koje je ta utakmica donela dragoceno.

– Danas mi je mnogo lakše. Sada znam kako to sve izgleda, šta mogu da očekujem, imam to iskustvo iza sebe i mnogo sam mirniji. Drugim rečima – jedva čekam utakmicu – zaključio je Ristić.