RIVALI ILI PRIJATELJI? Bivši teniser otkrio istinu o odnosu Đokovića i Nadala

Šta zapravo misle Novak Đoković i Rafael Nadal jedan o drugom, evo još jedne verzije priče.

printscreen

Aleks Koreča, bivši teniser i sportski komentator, govorio je o odnosu koji imaju Nadal i Đoković.

Moja i ja smo bili veliki prijatelji recimo, pobedi me na Rolan Garosu, ja njega na Završnom mastersu… Ali, nenamerno dođe trenutak kada prestaneš da odaješ tajne jer ne želiš da mu olakšaš, pa počneš da i brineš i više niste tako bliski. E, zamislite šta se dešava sa Rafom i Novakom. Poštuju se, ali mislim da nisu prijatelji koji jedni drugom šalju poruke, kao što to čine Rodžer i Rafa, oni su opušteniji. Ali, na kraju je najbitnije da se međusobno poštuju“, rekao je Koreča za „Kadena Ser“.

Istakao je da ne može da zamisli da Srbin i Španac odu zajedno na večeru i da govore o tenisu.

Tako je bilo i u mojoj generaciji, a Nadal i Đoković imaju različite navike, rasporede, shvatanje sveta… Kao što su Nadal i Federer imali rivalstvo, ali su postali i bliski – tako su Đoković i Nadal na različitim putevima. Dali su sve sportu i to je jedno od najvećih rivalstava ikada, ali ne znam koliko je lako biti prijatelj sa nekim sa kim mnogo rizikuješ da odaš“, pojasnio je Koreča.

Zatim je pojasnio zbog čega je Novak neshvaćen.

Đoković pokazuje neverovatnu strast. Mislim da ga mnogi ne razumeju, a ima veliku dušu i uvek je bio iskren i držao se svojih ideala“.