ROK ISTIČE ZA SEDAM DANA: Dule dobio spor sa Partizanom, naplata duga je nemoguća misija!

vujošević
beta

Nekadašnji trener košarkaša Partizana Duško Vujošević dobio je spor na sudu protiv crno-belih i dao klubu rok od sedam dana da mu isplati dug od 113.000 evra, otkrio je predsednik Ostoja Mijailović.

 

Gostujući u Sportskom dnevniku RTS-a, pričao je o finansijskim problemima Partizana, i tom prilikom obelodanio da je klub izgubio spor sa svojim bišim trenerom.

– Mislim da je Vujošević obeležio jedan deo istorije Partizana i da je čovek koji neće staviti svilan gajtan Partizanu oko vrata. Na tu pretnju koju je uputio gledam kao meru upozoranje za naplatu. Moram da mu kažem da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu kojima to može da se plati – rekao je Mijailović.

Prvi čovek crno-belih otkrio je i da se Nikoli Milutinovu duguje 200.000 evra, ali da je osnovni dug svega 18.000, a ostalo su kamate koje na dnevnom nivou iznose 50 evropskih novčanica.

Podesetimo, prema informacijama koje su nedovno saopštene, dug Partizana je nešto veći od sedam miliona evra, a klupski račun je blokiran.