Ronaldo imao seks sa transeksualcem?

Brazilska transseksualka Kristini Kouto ustalasala je javnost u Španiji tvrdnjom da je spavala sa nekoliko fudbalera Reala, Barselone i Atletika, među kojima je izdvojila ime Kristijana Ronalda!

Kristini nije želela da otkriva imena ostalih sportista, već je dala početna slova njihovih imena ili prezimena.

– Veoma sam poznata u Madridu. Postala sam popularna kao mis trans 2007. godine, što je ekvivalent mis univerzum. Ta pobeda mi je otvorila sva vrata u Madridu, gde radim noću kao model. Dolaskom u Španiju, krenulo mi je nabolje, jer u Brazilu vas ne prihvataju kao transseksualce. Kada sam postala poznata, onda sam upoznala brojne javne ličnosti. G, P, B, C, ovo su fudbaleri Reala, Barselone i Atletika sa kojima sam bila. Ali niko nije kao moj Kristijano Ronaldo – rekla je Kristini kojoj često govore da liči na Irinu Šajk, devojku Ronalda.

Kristini je u pomenutom intervjuu za jedan modni magazin otkrila da je pre promene pola htela da se zamonaši.

– Dok sam bila muškarac, sa 15 godina, išla sam u manastir i jer sam želela da postanem sveštenik. Ali, shvatila sam da bežim od svojih osećanja jer je bilo jasno da sam gej. Često učestvujem na seks partijima! Štaviše, nekima nije smetalo ni pre operacije promene pola da spavaju sa mnom – rekla je Kristini Kouto.