Ronaldo javno o promeni trenera: Portugalcu se ne rastaje od Anćelotija

ronaldo
beta

Kristijano Ronaldo javno je otkrio šta misli o dosadašnjem treneru Reala koji će verovatno uskoro napustiti klub. Nakon što je postigao het-trik u poslednjem meču Primere, Ronaldo je na društvenim mrežama postavio sliku sa Anćelotijem uz poruku da se nada da će sa italijanskim stručnjakom sarađivati i sledeće godine.

 

Najbolji strelac Primere (48 golova), “okačio” je posle pobede protiv Hetafea zanimljivu objavu na Instagramu.

Po svemu sudeći, Karlo Anćeloti poslednji put je u subotu uveče sedeo na klupi Reala.

Italijan je još u petak ispraćen sa konferencije aplauzom, istog dana kada je, navodno, Florentino Perez uveliko lice u lice pregovarao sa izvesno novim trenerom “kraljevskog kluba” – Rafaelom Benitezom.

Pod vođstvom Anćelotija, Real ove sezone nije osvojio nijedan trofej i rastanak je, po svemu sudeći, neminovan, iako Italijan ima odlične odnose sa svlačionicom, za razliku od svog prethodnika Žozea Murinja

Kristijano Ronaldooverio” je u subotu prvo mesto na listi strelaca Primere, postigavši svoj 46, 47, pa i 48 gol ove sezone.

 

Great coach and amazing person. Hope we work together next season.

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Posle utakmice, Portugalac je iz svlačionice imao jasnu poruku za Florentina Pereza i objavio je na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža:

Sjajan trener i neverovatna osova. Nadam se da ćemo raditi zajedno i sledeće sezone – poručio je Ronaldo, iako su šanse za takvo nešto skoro nepostojeće.