RONALDO JE CAR! Nakon ovog poteza portugalskog fudbalera voleće i NAJVEĆI KRITIČARI (FOTO)

Od Kristijana za Gavrila. Za njegovu pobedu. Posle humanitarne licitacije na kojoj je kompanija "Mozzart" kupila Ronaldovu kapitensku traku, Portugalac je rešio da pošalje svoj potpisan dres Juventusa sa porukom "para Gavrilo".

Printscreen Youtube/Juventus

Zlata vredni crno-beli dres stigao je u “Mozzartovo” sedište pravo iz Torina, a ta kompanija nastavlja niz aukcija koje se u poslednje vreme organizuju u cilju prikupljanja sredstava za najskuplji lek na svetu.

I taj komad opreme najveće fudbalske zvezde današnjice postavljen je na “Limundu” sa početnom cenom od milion dinara, saopšteno je iz kompanije “Mozzart”.

Gavrilo Đurđević ima osam meseci i boluje od spinalne mišićne atrofije, a potrebno mu je još oko milion evra za lečenje.

“Mozzart” je, kako se navodi u saopštenju komapnije, zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faiju Ramadaniju uspeo da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akcijama.

Kapiten evropskih šampiona čuo je da je slučaj “traka” imao humanitarni odjek i da je tada u fond otišlo 64.000 evra.

“Bilo mu je drago da je od tog celog događaja na kraju ispalo nešto veoma lepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres. Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo!”, ističe se u saopštenju.

Kristijano je u revoltu bacio svoje kapitensko obeležje posle poništenog gola na meču Srbija – Portugal, ali se niko neće sećati rezultata 2:2, ni uklizavanja Mitrovića, ni besa Ronalda.

Pamtiće se, dodaje se u saopštenju, samo ona udarna priča iz svetskih medija – da je jedan vatrogasac uzeo traku i iskoristio je za pomoć osmomesečnoj bebi.

“Đorđe Vukićević je sa organizacijom “Zajedno za život” Jovana Simića digao celu Srbiju na noge sa tom aukcijom, a ‘Mozzart’ se nije zaustavio na kupovini trake i donaciji od 7,5 miliona dinara”, napominje se u saopštenju kompanije.

Glavni cilj je bio da se probudi društveno-odgovorna svest i kod drugih pojedinaca, firmi, organizacija, a licitacije su se nastavile – Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov prezimenjak Aleksandar takođe dres Srbije…

Taj Ronaldov nije sa grbom Portugala, nego Juventusa, ali asocira na ono što je Gavrilu neophodno u ovom trenutku – timska igra na humanost. U njoj se neće pamtiti individualni potezi, ali je Kristijanova asistencija za svaku pohvalu, saopštava “Mozzart”.

U kompaniji se nadaju da će i ova licitacija imati mnogo odjeka, a na koje još načine možete pomoći Gavrilu možete videti ovde.