Ronaldo: Junajted je u mom srcu, želim da se vratim

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo ponovio je da ima veliku želju da se vrati u Mančester Junajted u nekom trenutku u budućnosti.

Portugalski reprezentativac je s velikim uspehom branio boje „Crvenih đavola” od 2003. do 2009. godine, kada je prešao u „Kraljevski klub” za 94 miliona evra.

Iako je ostvario velike uspehe i u Madridu, zbog lepih uspomena na vreme u Junajtedu, želi da se vrati na Old Traford kada završi posao u prestonici Španije.

– Volim Mančester Junajted. Svi to znaju, ponovio sam toliko puta. Mančester Junajted je u mom srcu. Ostavio sam mnogo dobrih prijatelja tamo, navijači su sjajni i želim da se vratim jednog dana. Srećan sam u Realu, ostale su mi još četiri godine, ali što se tiče budućnosti, nikad se ne zna, zato što su me neverovatno tretirali u Junajtedu. Zaista volim kada sam tamo.

Junajted trenutno drži tek 14. mesto na tabeli Premijer lige, pošto je na tri utakmice osvojio samo dva boda. Ronaldo ističe da će ‘crveni đavoli’ uspeti ponovo da se vrate na vrh.

– Verujte mi, Junajted će ponovo imati dobar tim, siguran sam u to. Veliki je to klub i ovakav pad može da se desi. U fudbalu uvek ima dobrih i loših momenata. Junajted trenutno prolazi kroz loš. Prošla sezona je bila užasna, sada nisu startovali dobro. Ali, mislim da su odradili dobar posao kupovinom Di Marije i Falkaa. Verujem da će tim biti mnogo bolji. I ja želim da vidim da su bolji, jer je to fantastičan klub i zaslužuje da bude bolji – istakao je Ronaldo.