Ronaldo: Nije sada vreme za odmaranje

Napadač Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da sad nije vreme za odmor, već da želi da na početku fudbalske sezone uđe u ritam i stekne samopouzdanje.

Portugalski reprezentativac imao je problema sa povredama na kraju prošle sezone, kao i na Svetskom prvenstvu u Brazilu, koje “selekau” neće ostati u lepom sećanju.

Ronaldo je ove sezone u četiri utakmice postigao devet golova, od čega je u pretposlednjem meču dao tri gola, a u poslednjem četiri.
Mediji i navijači su iskazali svoje mišljenje da bi sada trebalo da preskoči neku utakmicu i odmori se.

– Na početku smo sezone i želim da igram da bih stekao samopouzdanje i ritam. Kada prave utakmice dođu, onda ću se odmoriti i biti u rotaciji, ali sada nije trenutak za to. Želim da nastavim da napredujem – rekao je Ronaldo.

Evropski šampion u Subotu igra u gostima protiv Viljareala.

– Dobro se osećam, nemam nikakvih bolova. Napredujem i dalje, imam još prostora za napredak i želim da nastavim ovako. Fizički mogu da budem još bolji. Stvarno sam vredno trenirao tokom pauze jer nisam imao dobru predsezonu, ali sada imam samopouzdanja i nemam bolova – rekao je Ronaldo.

Kristijano Ronaldo je sa devet golova ubedljivo prvi strelac Primere trenutno, pošto trojica igrača posle njega imaju po četiri.