Ronaldo priznao da je koristio Vijagru!

Jedan od najboljih napadača svih vremena priznao je za 'Pjelboj' da je uzimao lek za potenciju

Iako se smatra za jednog od najboljih centarfora ikada, popularni Zuba nekada nije bio zadovoljan sobom van terena, barem ne onoliko koliko ježeleo da bude. Zato je i probao Vijagru i to još dok je bio u punoj snazi.

–Pre nekoliko godina sam uzeo Vijagru, prosto da vidim šta je to. Ali, bilo je to vrlo neprijatno iskustvo. Nos mi je krvario. Imao sam glavobolje. Uopšte nisam uživao. A i… “dole” nisam osetio nikakvu novu snagu. Moja verenica Paula bi me ubila da sada koristim nešto tako– rekao je Ronaldo.

U istom intervjuu, pored škakljivih tema, našlo se malo prostora i za profesionalna pitanja, pa je Brazilac upitan da li će se uskoro preseliti u trenerske vode.

–Nisam nikada to pokušao. Nikada i neću, težak je to izazov. Ne mogu da se sada sa 25-godišnjacima preganjam na treningu, jednome da govorim ‘Radi ovo!’, drugome ‘Radi ono!’. Išutirao bih im zadnjice, onako dosadnima– rekao je Ronaldo uz smeh.

‘Il Fenomeno’  se od fudbala oprostio 2011. godine. Osvojio je dva Mundijala,1994. i 2002. godine. Tokom karijere postigao je više od 350 golova i najbolji je strelac u istoriji Svetskih prvenstava sa 15 pogodaka.