RONALDO U SUZAMA: Portugalac ugledao oca na snimku, a onda su ga savladale emocije (VIDEO)

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo rasplakao se tokom intervjua koji je dao novinaru Pirsu Morganu za britansku televiziju ITV.

printscreen/youtube.com/ GoalBall Tv

Napadač Juventusa emotivno je doživeo trenutak kada mu je novinar prikazao snimak oca, koji je o njemu pričao pred Evropsko prvenstvo 2004. godine.

– Nisam nikad video taj snimak. Neverovatno. Odakle vam? Ne znam gde ste ga nabavili, ali moram ga imati da pokažem porodici. Nikad nisam dobro poznavao oca. On je bio alkoholičar i nikad nismo normalno razgovarali. Očekivao sam da ćemo se šaliti, da neće biti ovako emotivno. Oprostite… – kroz suze je odgovorio Ronaldo.

Ronaldov otac preminuo je 2005. godine, kada je Portugalac imao 20 godina. Bio je alkoholičar, zbog čega je i propustio je uspon svog sina, koji je osvojio pet trofeja u Ligi šampiona i isto toliko Zlatnih lopti, kao i titulu šampiona Evrope sa Portugalijom 2016. godine.

– Najtužnije kada se setim oca je to što sam uspeo da budem broj jedan, a da on ne vidi ništa, da ne vidi kako primam nagrade. Ne, nikada. Moja majka je videla, moja braća, čak i moj najstariji sin. Ali moj otac nije video ništa – zaključio je Ronaldo.