Runijevi sinovi oduševili publiku na Old Trafordu: Jedan daje golove, drugi deli autograme

Bez obzira što je zbog povrede propustio derbi sa Arsenalom, kapiten Mančester junajteda, Vejn Runi, dospeo je u žižu interesovanja navijača posle susreta sa Tobdžijama u pretposlednjem kolu Premijer lige. Zapravo, to zadovoljstvo pričinili su mu naslednici.

 

Najpre je tokom počasnog kruga, kojim se u Engleskoj tradicionalno završava takmičarska godina (a „Crveni đavoli” su u nedelju odigrali poslednji meč ove sezone na Old Trafordu), Vejn gledao kako njegov dvogodišnji sin Klaj postiže prvi gol u dresu Mančester junajteda. Doduše, na „suvo“, bez golmana, mada je i to bilo dovoljno za ovacije sa tribine Stredford end.

Pravi spektakl je nastao dok su Runijevi napuštali stadion. Stariji sin Kai se izmakao očevoj kontroli i uživeo u status zvezde, oduševljenim navijačima delio je autograme i fotografisao se za uspomenu, očigledno uživajući što je u centru pažnje.

„Na trenutak sam zastao da podelim autogram na Old Trafordu, a kad sam se okrenuo shvatio sam da Kai radi isto” – ponosno je objavio Vejn na Instagramu:

 

I stopped to sign some autographs at Old Trafford yesterday and turned around to find Kai doing the same ????

A video posted by Wayne Rooney (@waynerooney) on