“Sa ovakvim iskustvom se nisam ranije suočavao!” Đoković podelio izuzetno loše vesti – fanovi U ŠOKU (VIDEO)

Šampion Australijan opena direktan.

printscreen

Loše vesti stižu iz Melburna. Novak Đoković je dan posle osvajanja Australijan opena imao šampionsku “foto reviju” na “Brajton biču”, gde je novinarima otkrio nove informacije o povredi trbušnog zida.

Srpski as je objasnio da je posle prve magnentne rezonance obavljene posle povrede “suza abdomena” bila 17 milmetara. Posle četiri odigrana meča, nakon još jednog obavljenog snimka ustanovljeno je da je “suza abdomena” narasla na 25 milimetara.

Znam da ne mogu da budem svima omiljeni teniser, ali nisu mi se dopale spekulacije o tome kako nisam povređen. Sa ovakvim isksutvom se nisam ranije suočavao, povredio sam se sredinom turnira i testirao sam sebe i psihološki i fizički – rekao je Novak.

Podstimo, Đoković se povredio u trećem setu tokom duela sa Tejlorom Fricom u trećoj rundi, ali je uz bolove nastavio meč, slavio posle pet setova, da bi u nastavku turnira stigao do svoje devete titule u Melburnu i ukupno 18. gren slem trofeja u karijeri.

Još uvek se ne zna koliko će najbolji teniser sveta morati da pauzira posle Australijan opena, ali sigurno je da neće žuriti sa povratkom na teren, kako bi spreman dočekao drugi gren slem u sezoni – Rolan Garos.