Sakupljač loptica koji je proćaskao sa Noletom: Bio sam van sebe kada mi je dao flašicu vode (VIDEO)

Francuski sakupljač loptica, koji je lepo proćaskao sa Đokovićem tokom meča, postao je zvezda u svojoj zemlji preko noći.

Interesantna scena viđena je u novoj mini-pauzi koja je nastupila zbog kiše prilikom Đokovićevog meča sa Žoao Souzom. Tokom kratkog predaha, Nole se združio sa skupljačem loptica i zajedno su se obreli pod kišobranom. Čak mu je Srbin poklonio flašicu soka, a publika je njihovo zabavljanje mogla da posmatra na veliko video bimu.

Dečak koji živi u gradu Ambois, udaljenom 200 kilometara od Pariza, dao je intervju za zvanični sajt Rolan Garosa, ali i za mnoge druge francuske medije.

– Kada sam video Đokovića da prilazi stolici, dotrčao sam da mu dodam kišobran, ali nisam ni sanjao šta će se desiti. Novak je otvorio kišobran i rekao mi da sednem pored njega. Nisam verovao svojim očima. Mislio sam da takve stvari ne smeju da se rade na zvaničnim mečevima Roland Garosa. Đoković je video da sam iznenađen i odmah je počeo da razgovara sa mnom. Pitao me je koliko imam godina, gde živim, koliko dugo treniram tenis, a zatim mi ponudio flašicu vode. Bio sam van sebe! Nije mala stvar pričati 10 minuta sa svojim idolom i jednim od najboljih tenisera današnjice – rekao je francuski tinejdžer.

Raspoložen da priča o svom novom prijatelju bio je i Đoković.

– Lepo smo ćaskali. On je igrač, pa sam ga pitao koliko dugo igra i da li uživa kao dete. Bilo je lepo i zabavno, neuobičajeno za Gren slemove. Ali, čekali smo 10 minuta po jakoj kiši na glavnom terenu, tako da sam pomislio da treba nešto da uradim i da steknem novog prijatelja… Nadam se da ćemo se videti u mom sledećem meču – rekao je Đokovic.