SALE ĐORĐEVIĆ POHVALIO SLOVENCE i nasmejao sve prisutne pokazavši zašto je veliki (VIDEO)

aleksandar đorđević
kss.rs

Selektor srpske reprezentacije Aleksandar Đorđević rekao da povreda Stefana Jovića nije ozbiljna koliko se u prvi mah činilo, kao i da on želi da igra u sutrašnjem finalu protiv Slovenije. Odbrana je ključ uspeha protiv Slovenaca.

 

–Urađena je magnetna rezonanca. Nema veće povrede. U pitanju je distorzija zgloba. Stefan hoće da igra– rekao je Đorđević novinarima u Istanbulu.

–Nije nam ovo bilo potrebno ali kakva je godina uopšte me ne čudi. Pazimo kada prelazimo rupe naa ulici ili menjamo ulje u autobusu da nam se ne desi još nešto– rekao je srpski selektor aludirajući na brojne povrede koje su zadesile njegom tim tokom ovog ciklusa.

Govoreći o pripremama za veliko finale protiv Slovenaca, Đorđević je rekao da će dan pred meč iskoristiti za oporavak, dok će u nedelju pre podne imati trening i poslednje pripreme pred meč.

Imamo maksimalno poštovanje prema Sloveniji… Igraju odlično, dobro su vođeni i imaju podršku sa tribina, rekao je Đorđević.

Đorđević je rekao i da je dobra odbrana ključ uspeha i finalu, kao i da njegov tim ne treba da se zadovolji do sada postignutim na Evropskom prvenstvu.

–Za ovo radimo, za ovo se spremamo. Momci su ovo zaslužili i hvala im na tome–rekao je Đorđević.

Analizirajući sjajnu šuterski seriju Slovenije protiv Španaca, Đorđević je rekao da se u Americi posle pobede seku mrežice, ali da Slovenci mogu slobodno da odnesu i celu tablu. 

–Nikada nisam video toliko pogođenih trojki o tablu koliko su oni imali– rekao je Đorđević.

POGLEDAJTE VIDEO: