ŠALILI SE NA RAČUN JOKIĆA: NBA legende pričale o našem asu i pominjale VLADE DIVCA (VIDEO)

Nikola Jokić
Beta

Čuvena NBA četvorka sa TNT mreže Erni Džonson, Keni Smit, Šakil O'Nil i Čarls Barkli komentarisali su Denver Nagetse, Nikolu Jokića i Pola Milsapa.

 

O’Nil je je rekao za Nagetse kako igraju sa dosta energije i da je to zasluga trenera Majka Melouna.

Legendarni NBA centar istakao je kako je iznenađen dobrom igrom Denvera, a pâs Nikole Jokića uporedio je sa Divčevim, dok se Barkli ubacio i rekao da više podseća na Arvidasa Sabonisa.

Iznenađen sam igrom Denvera, sve pohvale Malounu jer je uspeo da svi košarkaši igraju sa dosta energije. Podsećaju me na Seltikse, lopta im sjajno ide u napadu i zaista su zabavni za gledanje. Pogledajte, ovaj potez vam je kao kod Vlada Divca (Jokić) – rekao je O’Nil, a onda se ubacio Čarls Barkli koji je rekao da je više ličio na pâs Sabonisa. 

Komična rasprava nastala je kada su krenula poređenja između nekadašnjeg centarskog para Sakramento Kingsa, Krisa Vebera i Vlada Divca sa ovim sadašnjim Denverovim.

 

Redži Miler je izjavio kako mu Milsap i Jokić liče na Vebera i Divca, međutim Barkli, O’Nil, Smit i Džonson se nisu u tome složili. 

Redži znaš da te volim. Ali nemoj da porediš ove igrače”, rekao je Barkli, a potom je O’Nil dodao: “Nemoj da porediš Milsapa i Vebera…

Onda se uključio Keni Smit koji je rekao da je Miler otišao još dalje. 

Ne znam da li si slušao, ali otišao je dalje. Rekao je kako bi Sabonis bio ovako dobar (kao Jokić) da igra danas u ligi. Odgovorio sam mu da je Sabonis bio bolji (od ovog Jokića) kada je došao u NBA (smeh) – rekao je Keni Smit, a onda se Barkli ponovo uključio. 

Nisam siguran da li je ovaj mali (Jokić) bolji sada od Sabonisa (smeh). Mislim da kada bi se Sabonis vratio da bi beležio odlične brojke – kroz smeh je rekao Barkli. 

Inače njihov šou “Inside the NBA” osvojio je devet “Emmy” nagrada i jedan je od najgledanijih sportskih emisija u SAD.