Šaponjić: Sanjam da dam Zvezdi gol u derbiju, tako da…

Direktor omladinske škole Crvene zvezde Srđan Vasiljević demantovao je priču da je klub iz Ljutice Bogdana zainteresovan za talentovanog napadača Partizana Ivana Šaponjića. Ipak, mladi fudbaler crno-belih je u razgovaoru za Mondo otkrio da je kontakata ipak bilo.

– Sve je tačno. Direktor Zvezdine omladinske škole Srđan Vasiljević me je zvao pre dva, tri meseca, želeli su na da pređem kod njih… Plan je bio da me upare sa Lukom Jovićem, pa da nas dvojica budemo tandem kao u omladinskoj reprezentaciji, gde se stvarno odlično slažemo i dopunjujemo – otkrio je Šaponjić.

Cela priča je još čudnija ako se zna da je omladinski reprzentativac proletos potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom. Šaponjić je otkrio i šta mu je profesionalna želja.

– Ne bih mogao ja to. Znate kako, pa ceo život sam u Partizanu! Drugo, volim ovaj klub i uz svo poštovanje crveno-belima ne bi bilo u redu da pređem tamo. I treće: ja imam želju da im dam gol u derbiju, tako da… Sve je jasno – rekao je između ostalog Šaponjić, koji čeka priliku u prvom timu kluba iz Humske dodavši da ima dovoljno strpljenja.