Savo Milošević pronašao selektora: Tumbaković preuzima ‘Orlove’?

Savo Milošević, novi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, dobio je zadatak da izabere novog selektora nakon odlaska Dika Advokata.

Na prijateljskoj utakmici koja se u utorak igra u Grčkoj ekipu će voditi selektor mlade rerpezentacije Radovan Ćurčić, a nedugo nakon toga biće poznato ko će biti trajno rešenje na klupi.

– Više nema skrivanja, odabir selektora će biti moja odgovornost. Novi trener sigurno neće biti stranac i neće mu se stavljati imperativ da mora da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj – rekao je Milošević.

Kako prenosi portal Reprezentacija.rs, Dika Advokata zameniće na tom radnom mestu nekadašnji trener Partizana, Ljubiša Tumbaković! Ljubiša Tumbaković je “kandidat” deceniju unazad. Kad god se tražio selektor, izletalo je i njegovo ime, a izgleda da je došlo njegovih pet minuta…

– Samog sebe da predlažem – ne ide. Ja sam bio kandidat da postanem selektor još kad nam se zemlja zvala SR Jugoslavija, pa se to nikad nije desilo, iako sam imao veliku želju – rekao je nedavno Tumbaković na pitanje o selektorskom angažmanu.