Sedmi ugovor za manje od dva meseca: Partizan dobio još jednog sponzora!

Fudbalski klub Partizan potpisao je danas sponzorski ugovor sa kompanijom za preradu i konzerviranje mesa Adimes do kraja sledeće sezone.

 

Sponzorski ugovor između dve kompanije potpisali su generalni direktor Adimesa Vlada Popović i generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Da li može iko opisati trenutke naše sreće i moje kao generalnog direktora Partizana nakon osvajanja šampionske titule i potpisivanja sedmog sponzorskog ugovora za manje od dva meseca sa još jednom renomiranom kompanijom u našoj zemlji? Obećali smo da ćemo ići šampionskim putem ne samo u zemlji, već i u Evropi, i to radeći na oba polja, sporta i biznisa. Dokaz za to je i potpisivanje ovog sponzorskog ugovora – rekao je Vazura, a prenosi klupski sajt.

Kompanija Adimes važi za vodeću firmu za preradu i konzerviranje mesa čije se tržište oslanjalo pretežno na područje centralne i južne Srbije.

– Uvek smo verovali u Partizan i pratili njihov šampionski hod koji se podudarao sa uređivačkom politikom i biznis planom naše kompanije. Partizan je klub sa istorijom i tradicijom i kao takav ima poštovanje svih, kako u zemlji, tako i u svetu. Ciljevi Partizana i prodor na evropsko tržište podudaraju se sa izlaskom naše kompanije u zemlje EU – rekao je Popović.

Partizan je nedavno potpisao sponzorske ugovore sa kompanijama Ktitor, Cepter Internešenel i Laptop centrom.