SELEKTOR ENGLESKE OZBILJNO POVREĐEN! Poznat je po energičnom navijanju, ali sada NEĆE MOĆI NI DA MAKNE

Selektor engleske fudbalske reprezentacije Garet Sautgejt iščašio je danas rame dok je trčao u blizini trening kampa ekipe u Repinu, preneli su britanski mediji.

Beta

Sautgejt je juče dao igračima slobodan dan, a on je trčao uobičajenu rutu od 10 kilometara kada se povredio. On se sapleo i pokušao je da se dočeka na ruke, ali je ipak pao na rame i povredio se.

Selektor je 36 sati ranije energično mahao rukama kada je slavio pobedu Engleske protiv Tunisa, ali to neće moći da radi u slučaju dobrog rezultata u nedelju protiv Paname.

– Možda u budućnosti neću tako atletski proslavljati golove. Lekar mi je jasno stavio do znanja da takva proslava neće biti moguća – rekao je Sautgejt, preneo je Skaj.

Njemu je prvi pomogao lekar reprezentacije Engleske Rob Čakraverti, koji je sa njim trčao.

– Lekarski tim je bio vrlo brz. Trebalo je da se odmaraju, pošto sam ekipi dao slobodan dan, ali sam im sada napravio posao. Imamo sreće što je oko nas vrhunski lekarski tim, pa je sve bilo u redu. Žao mi je što sam im pokvario slobodan dan – dodao je 47-godišnji trener.

Sautgejtu je bandažirano rame, a vratio se u kamp reprezentacije na vreme da održi sastanak sa igračima.

– Bolje je što se ovo dogodilo meni nego nekome od igrača. Bili su prilično iznenadjeni i pitali su šta sam uradio. Razočaran sam pošto sam ‘imao’ lični rekord na 10 kilometara pre nego što sam se povredio – rekao je Sautgejt.