SERGEJ TRIFUNOVIĆ PODELIO HIT ANEGDOTU SA ĐOKOVIĆEM: Pre 12 godina dobio je od Noleta SMS, a evo šta je pisalo (VIDEO)

Koliko je dobro pamćenje Novaka Đokovića i koliko dobro pamti ljude koji ga poštuju? Sergej Trifunović je to najbolje pojasnio.

printscreen/kolaž

Trifunović je gostovao u podkastu kada je otkrio dosad nepoznatu priču o srpskom teniseru

„Imam dres Ronalda iz Real Madrida koji sam poklonio Novaku Đokoviću za 20. rođendan. Poklonio sam mu kad je bio još 14. na svetu i poklonio sam mu za 20. rođendan. Burazeru, vidi ovako, ja sam se celu noć opraštao od ovog dresa. Ja mrzim zaista Real Madrid, ali sam imao dres Ronalda. Imam još uvek dres Zidana, imam dres Figa, dres Roberto Karlosa sam poklonio Smoke Mardeljanu pošto je njegov omiljeni igrač. Ronalda sam poklonio Đokoviću i rekao sam Đokoviću ovako. Vidi, imamo dogovor, čovek za kamerom ne spava i sve se snima. Dakle, rekao sam Đokoviću: Vidi ovako… Posle njegovog pogleda ovako imaš dres uz samo jedan dogovor – ako nikada ne budeš prvi na svetu da mi ga vratiš“, počeo je Trifunović u podkastu „Balkan Rules“.

Onda je priča dobila epilog kakav do sada nismo imali prilike da čujemo.

„Prošlo je godinu dana. Novak je zaj**** mozak. Prošlo je godinu dana, ja u Skoplju snimam neki film i gledam Vimbldon kad on konačno postaje prvi na listi i prvak sveta. I jede travi i ne znam šta. Prošlo je 30 minuta, ja gledam na nekom malom usr*** televizoru, rekoh ‘vau, je****’. Stiže mi poruka posle 35 minuta: Sad sam zaslužio dres, smajli“, poručio je Trifunović o priči koja je bila skrivena 12 godina.