SEVALE PESNICE U LOŽI “KARAĐORĐA” : Navijači prozvali čelnike Vojvodine, opštu tuču sprečio kordon policije! (VIDEO 18+ )

Vojvodina
print screen/youtube.com/Milivoj Radjeljac

Sjajan početak sezone pao je u zaborav već posle poraza od Partizana, a jučerašnje poniženje na Karađorđu protiv Spartaka, otvorilo je Pandorinu kutiju.

 

Incident koji usledio posle trećeg pogotka gostiju, počeo je povicima sa tribina: „Uprava, napolje!“.

U centru pažnje su se našli predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković, i predsednik kluba Dušan Mijić.

Došlo je do razmene udaraca između novosadskog dvojca i nekoliko nezadovoljnih navijača, a onda je kordon policije razdvojio čelnike Voše i napadače. 

– Posle ovog sramnog poraza naše ekipe, pravo je gledalaca da izraze svoje nezadovoljstvo. Kupili su ulaznice i time stekli mogućnost da negoduju. Međutim, ne shvatam pojedince koji su se zaletali ka loži i pitam se šta bi bilo da ne postoji ona ograda koja taj deo gledališta deli od onog gde su smešteni ostali gledaoci i navijači. Porazi se u sportu dešavaju, ali ovo nije bio način za civilizovanu komunikaciju. Činimo sve da klub izvučemo iz raspada i zato ne prihvatam način na koji su pojedinci reagovali – rekao je Dušan Mijić za novosadski Dnevnik.

Klubovima u Superligi predstoji pauza zbog obaveza reprezentacije, koju bi novosadski Crveno-beli trebalo da iskoriste za konsolidovanje redova pred nastavak sezone.