Simeone: Meč sa Rajo Valjekanom bi bio drugačiji da sam ja bio pored terena

Trener Atletika Dijego Simeone rekao je da je dvomeč Superkupa sa Realom mnogo koštao njegove izabranike na otvaranju Primere.

Aktuelni šampioni su igrali bez golova sa Rajo Valjekanom u ponedeljak uveče, i to im je bila treća utakmica za sedam dana, pošto su igrali dva meča sa Realom, posle kojih su osvojili Superkup.

Simeone je utakmicu pratio sa tribina, pošto je zaradio suspenziju na osam mečeva, jer je u revanšu sa Realom isključen pošto je potapšao pomoćnog sudiju po glavi, kao i svog ponašanja posle toga.

– Ušli smo u ovu utakmicu posle mečeva sa Realom u utorak i petak, što se osetilo u drugom poluvremenu. Nisam sa tribina mogao sve da vidim kako treba, ali mislim da bi nešto bilo drugačije da sam ja bio pored terena – istakao je Simeone.

Simeone je istakao da njegov tim nije iskoristio svoje šanse u prvom poluvremenu, kao i da veruje da je domaćin bio bolji u nastavku.

– U prvom poluvremenu tim je igrao veoma dobro. Imali smo tri odlične šanse, igra je bila dinamična, ali nismo postigli gol. Utakmica traje, ipak, 90 minuta. U drugom poluvremenu, Rajo je bio bolji. Nismo igrali protiv zida, već smo igrali protiv pravog tima – naglasio je trener Atletika.