SKANDAL: Felps tražio od domino dame da urinira po njegovim grudima!

Najuspešniji olimpijac u istoriji, Majkl Felps se ponovno našao u centru medijske pažnje, ali ovog puta iz nimalo sportskih razloga.

 

foto: beta

Felps je osvajač 22 olimpijske medalje, od čega čak 18 zlatnih. Bruka koja ga je sada zadesila uopšte ne priliči ovako slavnom sportisti. Vest o navodnom seksualnom skandalu još više dobija na značaju jer se u javnosti pojavila mesec dana nakon što je zaprosio Nikol Džonson, bivšu misicu Kalifornije.

Naime, Kim Petro, 36-godišnja domino dama iz Njujorka tvrdi da je s Felpsom provela noć tokom koje je urinirala po slavnom plivaču, dok je on nosio ženski donji veš.

U intervjuu za „The National Enquirer” Petro je izjavila da ju je Felps kontaktirao u februaru 2013. godine i platio joj 900 dolara (oko 102.000 dinara) da dođe u njegovu hotelsku sobu na Menhetnu

 

foto: printscreen

Kim takođe tvrdi da ju je Felps nazvao na mobilni telefon i predstavio se kao muzički producent iz Majamija koji je blizak s reperom Lil Vejnom.

Kad mi je rekao da popijem vode pre dolaska u hotel, znala sam što me čeka. I onako bih išla u wc, pa sam pomislila zašto ne bih dobila i novac – objasnila je Kim.

Kada je došla u hotelsku sobu, tvrdi da se Felps skinuo i otkrio da nosi ženske gaćice. Nakon toga su popušili malo marihuane i krenuli na posao.

Stala sam iznad njega. Kada sam završila, pitao me je da li je u redu da se samozadovoljava. Naravno da ću malo iskriviti svoja pravila zbog slavnog olimpijca, pa je spustio gaćice – objašnjava domino dama.

Ali ni tu nije bio kraj priče budući je primetila kanap vezan oko Felpsovih genitalija.

Uzela sam uzicu i povukla je, a takođe sam izvadila svoje sise je želeo da ih vidi – jasna je Kim.