SKANDAL NA AERODROMU: Ovaj čovek je presreo Klopa posle poraza Liverpula i OBRUKAO SRBIJU (VIDEO)

Jirgen Klop, trener Liverpula, bio je i ostao veliki džentlmen, čak i posle šokantnog poraza od Crvene zvezde u Ligi šampiona. A onda je doživeo veliku neprijatnost na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

Beta

Čak i pre nego što je Zvezda pobedila Liverpul sa 2:0 u četvrtom kolu, nemački stručnjak koji vodi evropskog viceprvaka imao je samo reči hvale i za naš glavni grad i za Srbiju.

Tome je pridodao i veoma lep gest, rešivši da na svojoj jakni tokom pomenute utakmice nosi Natalijinu ramondu, kojim se obeležava sećanje na žrtve Srbije u Prvom svetskom ratu, iako na nošenje tog simbola nijednim fudbalskim propisom nije bio obavezan.

NEMAC POŠTUJE SRPSKU ISTORIJU: Evo šta je SIMBOL koji je Klop nosio na Marakani i zašto je to TAKO VAŽNO (FOTO)

Pa i posle utakmice, u kojoj je njegov moćni tim doživeo brodolom na Marakani koji je izazvao pažnju širom sveta, nije nijednu ružnu reč rekao o Crvenoj zvezdi, Beogradu i našoj zemlji, niti ičim provocirao. Naprotiv, ponašao se džentlmenski, na momente i vrlo duhovito.

Ali, kada je ekspedicija slavnog engleskog kluba krenula nazad put Liverpula, na aerodomu “Nikola Tesla” jedan čovek je presreo Klopa, praveći se da želi da se fotografiše s njim.

Nemački strateg je ljubazno stao, što mnogi ne bi uradili posle šokantnog poraza u elitnom nadmetanju, a onda je naš sunarodnik zagrlio trenera Liverpula i rekao: “Kako pr** Zvezda!”: