SKANDAL NA AUSTRALIAN OPENU: Đoković zbog OVOGA morao da ponavlja servis (VIDEO)

Veliki incident dogodio se između poena za vreme finala Australijan opena, u kojem igraju Novak Đoković i Danil Medvedev.

Printscreen Youtube/@tennis_gifs

Srpski as je imao set i brejk prednostu u drugom, koji je takođe dobio (7:5, 6:2), te je grabio ka 18. grend slem tituli, odnosno devetom trofeju u Melburnu.

A, ni nemile scene na tribinama nisu omele Đokovića da lomi otpor Medvedeva

Naime, između poena bilo je posla za obezbeđenje, koje je bilo primorano da izbaci dve devojke sa tribina “Rod Lejver Arene”.

Iako se najpre pojavila informacija da se radi o osobama u alkoholisanom stanju van svog mesta, u pitanju su bile demonstrantkinje koje su želele da ukažu na problem sa migrantima.

One su glasnim povicima i ispisanima majicama “zahtevale” od vlasti u Australiji da reše problem i oslobode migrante, odnosno da se okonča njihovo obavezno zadržavanje.

Pažnju su svakako skrenule, povici su se zatim čuli i tokom poena, pa je Đoković morao da ponovi servis, ali je nešto kasnije sigurno dobio i drugi set.

Kako su se pomenute demonstrantkinje, za teniske prilike ponašale prilično neprikladno, morale su da napuste gledalište i to posle intervencije obezbeđenja.