Skandal u Bosni i Hercegovini: Trener i igrači se tukli zbog psovki i tople vode (VIDEO)

Nezapamćeni incidenti poslije duela Leotara i Zrinsjkog u Trebinju.

Fudbal lopta
Pixabay.com

Leotar i Zrinjski remizirali su 1:1 u nedelju nakon dva lepa pogotka Nemanje Bilbije i Harisa Handžića, međutim duel u Trebinju ipak se neće pamtiti po lepom, već po incidentima  nakon meča Premijer lige BiH. Uvod u nezapamćeni incident bila je burna svađa na konferenciji za novinare tokom koje je jedan od članova kluba iz Trebinja rekao da je kapiten Nemanja Bilbija psovao “mrtve majke”.

– Sram vas bilo, psuje nam mrtve majke ovde jer nema tople vode – rekao je član Leotara, a treneri Sergej Jakirović i Marko Maksimović su ostali u čudu. Situacija je nakon toga potpuno eskalirala, nakon čega se u glavnoj ulozi našao trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Ispred stadiona je došlo do koškanja, pa i fizičkog sukoba između Jakirovića i igrača Leotara, među kojima je bio i kapiten Leotara Đoko Milović. Intervenisala je i policija i situacija se na kraju smirila, ali nema sumnje da će nadležni organi FSBIH raspravljati o ovom incidentu i da ćemo videti velike kazne, pošto je bosanskohercegovački fudbal još jednom zbog ružnih stvari u fokusu regiona.

Pogledajte nezapamćeni incident nakon utakmice na Policama.