SKANDAL U SVETU FUDBALA: Bivši trener Partizana optužen za SILOVANJE

U problemu je...

fudbal
pixabay.com

Izraelski trener koji je sedeo na klupi Partizana od januara do maja 2012. godine, Avram Grant, optužen je od strane još dve ženske osobe za seksualno zlostavljanje.

printscreen

Iskusni strateg je navodno jednu devojku odvezao do garaže i pitao šta je spremna da uradi za novac.

Kada je odbila seks, Grant je rekao da bi se “zadovoljio i oralnim”. Potom je postao nasilan i pokušao je da primora devojku na odnos.

Druga devojka, koja je imala samo 18 godina, komunicirala je sa Grantom putem poruka. On joj je slao fotografije i poruke, a ona ga je molilila da prestane. Kada su se sreli kod benzinske pumpe, Izraelac je pokušao da je siluje.

Postoji i treća devojka koja ga je optužila za silovanje. Ona je pripadnica vojske Izraela kojoj je obećao da će pomoći u karijeri, namamio je u stan gde ju je prvo obljubio, a potom joj platio 310 dolara.

Bivši trener Čelsija negira optužbe.

Nažalost, prikazana je izopačena, neuravnotežena i nefer slika mog privatnog života. Ignorisani su dokazi koji su priloženi. Važno je da kažem da su moje veze sa ženama uvek bile prožete poštovanjem i pristankom, nikada nisam nameravao da bilo koga povredim. Žalim svim srcem ukoliko je neko bio povređen zbog mene – istakao je Grant.

Podsetimo, nekoliko devojaka je ranije prijavilo Granta za seksualno uznemiravanja.

Avram Grant bio je trener Partizana 2012. godine. Vodio je crno-bele jednu polusezonu i uspeo je da odbrani šampionsku titulu.